Vi jobbar för att du ska trivas

Karaffen hyr ut lägenheter och lokaler med centrala lägen i Örebro. Vi arbetar långsiktigt med våra fastigheter, ser till att dem är i gott skick och trevliga att bo och arbeta i. Vår förhoppning är att du ska trivas hos oss.

I år firar Karaffen 30 år – 1992 startade Patrick Hjalmarsson Karaffen då han köpte sin första fastighet på väster i Örebro. Sedan dess har företaget utvecklats – idag äger och förvaltar Karaffen över 400 lägenheter och 40 lokaler i Örebro. Sedan några är tillbaka är båda döttrarna aktiva i företaget – Frida som fastighetsförvaltare och Liza som ansvarig för lokalerna.

Förutom Karaffen är Patrick engagerad i en hel rad fastighetsbolag såsom Eyra Bostad, EyraCenter, In Frigore, Karaktären och Industriporten.

Vi stödjer

På Karaffen arbetar vi lokalt i Örebro och är glada över att kunna stötta en rad lokala aktörer som bidrar till ett bättre samhälle att leva i. Vi stolta över att ha fått utmärkelsen Årets Fastighetsägare, att vi har högsta kreditvärdighet och att vi bidrar till ett hållbart samhälle genom att alla våra fastigheter har Miljömärkt el.